Bonprix


Bonprix folders

Bonprix is online mode shop die zeer succesvol is door haar betaalbare en brede assortiment. Bonprix is een dochteronderneming van de OTTO Versand-groep, de wereldmarktleider in de verzendhandel. Bekijk zo nu en dan de spectaculaire Bonprix folder catalogus online, en ontdek het gemak van van online winkelen. 

De firma werd in 1986 in Duitsland opgericht en breidde al snel haar aanbod uit naar verschillende Europese landen zoals Frankrijk, Polen, Italië, Groot-Brittannië, Rusland, België en Nederland. Sinds 1991 is Bonprix gevestigd in Nederland en verdeelt vandaag de dag meer dan 4 miljoen catalogi per seizoen. Met een driewekelijkse nieuwe catalogus zorgt Bonprix voor gevarieerde en moderne collecties voor iedere look en smaak. Met grote verscheidenheid in collecties en voordelige prijzen spreken zij een groot publiek aan. Met een vaste prijs onafhankelijk van de maat, een verzekerde kwaliteit en een gegarandeerde dienstverlening is hun service een op zich zelf staand product.

Heel de familie kan zich kleden met Bonprix. Hier vind je actuele modetrends tegen voordelige prijzen! Voor modieuze dameskleding, herenkleding, leuke en praktische kinderkleding en betaalbare schoenen bent u aan het juiste adres bij Bonprix. Met hun motto: alle maten één prijs! Is Bonprix een serieuze aanbieder voor groten maten kleding. Maar bij Bonprix kun je ook terecht voor mooie woonaccessoires. Met een omvangrijk assortiment woondecoraties en accessoires kunt u uw woon of slaapkamer in een mum van tijd omtoveren in een droom. Mooie meubels, trendy gordijnen en bedtextiel, leuke deco-artikelen of praktische huishoudelijke artikelen. Bij bonprix komt iedereen aan zijn trekken. Ontdek uw voordeel door de Bon Prix aanbiedingen en acties te bekijken in de webshop of in de digitale Bonprix folder catalogus.