Bike Totaal


Bike Totaal folders

Als u op zoek bent naar een nieuwe fiets, dan zit u bij Bike Totaal goed. De organisatie waarbij inmiddels zo’n 170 fietsspeciaalzaken zijn aangesloten is een samenwerkingsverband van onafhankelijke ondernemers en de enige licentiehouder van het merk Raleigh in de Nederlandse markt. Bekijk een groot deel van het fietsenaanbod in de Bike Totaal folder catalogus online bovenaan deze pagina.

Bike Totaal winkels worden gerund door onafhankelijke ondernemers die in de gezamenlijke organisatie een steunpunt vinden op het gebied van verkoop. Zij zijn echter zelf verantwoordelijk voor hun assortiment en elke Bike Totaal vestiging zal dus, onder andere afhankelijk van de winkelgrootte, een variërend aanbod hebben. Bike Totaal ondernemers bepalen ook zelf het verspreidingsgebied van de Bike Totaal reclamefolder. Het kan daarom zijn dat u deze niet ontvangt terwijl u dat wel zou willen. In dat geval bent u bij FoldersenKranten.nl aan het goede adres, want wij hebben altijd de actuele folder online met daarin een overzicht van de geldende acties en aanbiedingen.
Bij Bike Totaal kunt u, zoals gezegd, uiteraard terecht voor een nieuwe fiets. Maar dat is natuurlijk niet alles. De keten verkoopt ook een breed assortiment accessoires en toebehoren, zoals onderdelen, kleding, fietsdragers voor uw auto, kilometertellers, fietshelmen, bidons, fietsbrillen, enzovoorts. Daarnaast wordt u deskundig geadviseerd en kunt u ook voor reparaties en sleutelservice bij de Bike Totaal speciaalzaak terecht. Tevens verkopen veel Bike Totaal winkels ook andere producten zoals bromfietsen en scooters, inline skates en fitness apparatuur. Bij FoldersenKranten.nl onderhouden we een overzicht van de locatie en openingstijden van alle 170 Bike Totaal vestigingen in Nederland. Daarnaast hebben we op elk moment de actuele Bike Totaal folder voor u, zodat u nooit de Bike Totaal aanbiedingen of acties hoeft te missen!