De Bijenkorf magazines


De Bijenkorf magazines folders

Het warenhuis der warenhuizen. Zo kun je de Bijenkorf gerust noemen. Ondanks een relatief klein aantal filialen is de Bijenkorf niet minder bekend dan haar vele malen grotere concurrenten. En dit is niet voor niets. Nieuwe stijlwerelden, service en kwaliteit staan bij dit warenhuis hoog in het vaandel, waardoor zij in de loop der jaren een zeer positieve uitstraling bij de Nederlandse consument heeft gekregen. Daarnaast brengt De Bijenkorf bijna elke maand ook een online Bijenkorf folder of digitaal Bijenkorf magazine uit. Hierin worden de nieuwe stijlwerelden van De Bijenkorf ook uitvoerig uitgelicht. De meest gelezen publicaties zijn veruit de Drie Dwaze Dagen boekjes en de Maffe Marathon boekjes. 

De Bijenkorf heeft twaalf vestigingen waarvan een drietal uitblinken in grootte, namelijk de filialen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De overige negen winkels zijn gevestigd in Amstelveen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Enschede, Breda, Den Bosch, Groningen en Maastricht (de adresgegevens van de vestigingen vindt u door op de onderliggende kaart te klikken). De oudste vestiging uit deze reeks is het filiaal in Amsterdam. De opening van de Bijenkorf Amsterdam in 1870 is tevens het begin van een inmiddels succesvolle keten.
Naast een groot aantal A-merken scoort de Bijenkorf hoog op het gebied van fashion. Veel luxe top merken als Gucci en Louis Vuitton, die je in andere warenhuizen zelden tegenkomt, geven dit warenhuis bovenop de prachtige inrichting een exclusieve uitstraling. Niet alleen het assortiment, maar ook de vele acties dragen bij aan een positief imago van de warenhuisketen. Zo heeft iedereen wel eens gehoord van de Maffe Marathon, De Drie Dwaze Dagen' (voorheen 'De Drie Dolle Dwaze Dagen') of de Weekend Sale. Binnen deze drie dagen durende actie worden ongelofelijk veel prachtige producten tegen bespottelijk lage prijzen verkocht. Zo laag, dat koopjesjagers zelfs uren lang wachten tot dat hun Bijenkorf filiaal wordt geopend. Vaak wordt overigens ook een Extra dag aan dit drie daagse spektakel toegevoegd. Inmiddels heeft de Bijenkorf ook speciale Apps voor u ontwikkeld. Hiermee kunt u eenvoudig zes keer per jaar het nieuwe Bijenkorf Magazine doorbladeren en vanuit hier tevens prachtige producten bestellen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze magazines, folders en boekjes als die van de Drie Dwaze Dagen en de Maffe Marathon direct aan onze site worden toegevoegd zodra deze beschikbaar zijn. Zo bent u verzekerd van de nieuwste mode, de beste Bijenkorf folder aanbiedingen en laatste acties van dit toonaangevende warenhuis dat De Bijenkorf heet.