Bever


Bever folders

Bever (voorheen Bever Zwerfsport) werd dertig jaar geleden opgericht door Fred van Olphen. Deze hobbyfotograaf kwam tot de ontdekking dat er te weinig lichte en kwalitatieve materialen voor handen waren om als fotograaf een tocht door de natuur te maken. Met dit praktische probleem kwam Fred op het idee om een winkel te beginnen met hoogwaardige materialen voor doeleinden als tochten door de natuur. Een slectie van deze materialen vindt u tevens in de online Bever folder bovenaan deze pagina.

Eind jaren zeventig was Bever Zwerfsport met de eerste vestiging in Den Haag een feit.
Inmiddels heeft de Bever buitensport winkel 30 vestigingen over heel Nederland, waar u terecht kunt voor bijna 3000 verschillende producten voor uw avontuur. In elk van de dertig filialen werken mensen die sterke affiniteit hebben met buitensport en reizen. Voor u betekent dit goede adviezen en behulpzaamheid tijdens uw aankoop. Voor een echte buitensporter is het dus geen straf om bij Bever te mogen winkelen.
Zo nu en dan brengt Bever haar eigen reclamefolder uit en publiceert deze tevens online. In deze folders staan altijd scherpe aanbiedingen en interessante acties. Wanneer Bever geen actuele folder online heeft staan, is er ook nog het Bever-magazine ‘360’. Onlangs is de eerste editie van dit outdoor magazine verschenen en is tevens online door te bladeren. Nieuwsgierig naar de aanbiedingen, acties of avontuurlijke verhalen. Bekijk dan de Bever folder of het magazine van buitensportwinkel Bever.