Beter Bed


Beter Bed folders

Beter Bed is hét adres  waar u terecht kunt voor een ruime collectie aan hoge kwaliteit slaapsystemen en een deskundig, persoonlijk slaapadvies. Daarbij profiteert u niet alleen van een zeer scherpe prijs, maar ook van uitgebreide garantieregelingen en een perfecte service. Zo is het bij Beter Bed gemakkelijk om te kiezen voor een gezondere nachtrust, die u net als iedereen hard nodig heeft.

Omdat Beter Bed haar producten in grote hoeveelheden tegelijk inkoopt, kan deze beddengigant haar collectie extra voordelig aan u aanbieden. Zo betaalt u bij Beter Bed nooit meer dan nodig is. Wel zo voordelig! Bovendien profiteert u bij Beter Bed naast het standaard voordelige aanbod, het gehele jaar door tevens van aantrekkelijke extra aanbiedingen. Beter Bed informeert u hierover in de folder, die gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl kunt bekijken.
Naast tal van voordeel, bent u bij Beter Bed uiteraard ook aan het juiste adres voor een betere kwaliteit. Gezond slapen staat hoog op de prioriteitenlijst en iedere klant mag van Beter Bed een persoonlijk, professioneel en gedegen slaapadvies verwachten. Daarbij zijn de matrassen van Beter Bed uitvoerig getest door twee onafhankelijke Duitse keuringsdiensten die beide beschikken over jarenlange ervaring in de branche. Keer op keer leveren deze testresultaten het duidelijke bewijs dat de matrassen van Beter Bed veilig en duurzaam en dus duidelijk Beter zijn! Waar u ook naar op zoek bent, van ledikanten tot matrassen en van bedbodems tot boxsprings; u vindt het slaapsysteem dat het best bij uw persoonlijke wensen past bij Beter Bed. Bekijk alvast de digitale Beter Bed folder online.