Berg & Berg


Berg & Berg folders

Berg & Berg is uw specialist op het gebied van woonartikelen. Hier vindt u een uiteenlopende collectie aan onder meer zonwering, behang, tapijt, karpetten en gordijnen. In de bovenstaande Berg & Berg folders kunt u vaak inspiratie opdoen en genieten van spetterende aanbiedingen en acties op de mooiste spullen voor in huis.   

Met meer dan 80 jaar ervaring en 14 vestigingen verspreid door heel Nederland is Berg & Berg dé woonspecialist bij uitstek waar u uitgebreid inspiratie kunt op doen en gegarandeerd een passende oplossing vindt voor uw woning. Of u nu op zoek bent naar een bijzonder behang, een afwijkende gordijnmaat of moderne shutters; Berg & Berg is uw partner. U vindt er niet alleen alles wat u nodig heeft om uw huis in stijl aan te kleden met artikelen van gerenommeerde merken als Eiffinger, Luxaflex en Artelux, maar ook ervaren en professionele woonadviseurs die graag voor u klaar staan en samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing die aansluit op uw wensen, behoeften en eisen. Daarbij bent u bij Berg & Berg ook aan het juiste adres voor interieuradvies. Zo kunt u bij Berg en Berg samen met uw adviseur uitgebreid de aandacht nemen voor uw kleur-, materiaal- en stijlkeuze. En wilt u liever dat er iemand bij u thuis komt? Ook dat is geen probleem bij Berg & Berg!
U vindt Berg en Berg op 14 plaatsen in het westen van het land. En ook in de webshop doet u gemakkelijk online inspiratie op en bestelt u eenvoudig uw favoriete artikelen. Berg & Berg biedt regelmatig leuke, aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Blijf op de hoogte en profiteer van kortingen. Bekijk de folder van Berg & Berg op FoldersenKranten.nl.