Berg Toys


Berg Toys folders

Berg Toys is dé specialist op het gebied van buiten speelgoed. Bij Berg Toys weten ze dat er niets leukers is dan lekker buiten spelen en samen met vriendjes of vriendinnetjes de leukste avonturen beleven. Bekijk veel van dit buitenspeelgoed in de online Berg Toys folder bovenaan deze pagina. 

Voor oprichter Henk van den Berg begon het 25 jaar geleden toen hij zijn eigen skelter in de schuur op de boerderij van zijn ouders bouwde en daarmee met vriendjes eropuit trok. Toen andere kinderen ook zo’n mooi skelter wilden, bouwde hij er nog meer en Berg Toys is geboren. Nu, 25 jaar later, is Berg Toys uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van skelters en trampolines. Kinderen van over de hele wereld, in meer dan 40 landen, beleven dag in dag uit veel speelplezier aan de producten van Berg Toys. Van Australië tot Amerika en van Afrika tot Europa; Berg Toys biedt aan talloze kinderen het plezier van buitenspelen. Bovendien deelt Berg Toys de visie dat actief samen spelen kinderen helpt zich te ontwikkelen tot gezonde en sociale mensen, zowel mentaal als fysiek en duurzame spelmaterialen die vrijheid van spel bieden de creativiteit stimuleren en bijdragen aan een verantwoorde omgang met grondstoffen. Dat maakt buitenspelen zo belangrijk. Naast skelters en trampolines biedt het bedrijf ook ander buiten speelgoed zoals onder meer loopfietsen, bolderkarren en stepjes.
Het speelgoed van Berg Toys wordt verkocht bij ruim 65 dealers verspreid door heel Nederland. Hier kunt u terecht voor een ruim aanbod van Berg Toys en een vakkundig advies over wat voor u de beste oplossing is. Bekijk het aanbod en de Berg Toys aanbiedingen in de digitale Berg Toys folder. U bekijkt deze gemakkelijk online op FoldersenKranten.nl.