Bart Smit


Bart Smit folders

Met bijna 190 filialen is Bart Smit één van de grootste speelgoed winkelketen van Nederland. Bart Smit is opgericht in 1967 en behoort sinds midden jaren tachtig tot het Blokker concern. Voor al het andere speelgoed vindt u de laatste aanbiedingen en acties in de nieuwe Bart Smit folder of in het Bart Smit speelgoedboek bovenaan deze pagina. 

Omdat de speelgoedmarkt sinds de jaren tachtig aan sterke verandering is onderhevig is heeft de speelgoedhandel Gamestore E-plaza in het leven geroepen. In deze winkels vindt u voornamelijk games en multimedia. Gamestore E-plaza heeft overigens een eigen productpagina op onze website. 
Ook in de Bart Smit winkels kunt u terecht voor videogames, DVD's en dergelijke. Maar de speelgoedwinkel staat vooral bekend om haar ruime keuze aan traditioneel speelgoed zoals; LEGO, Barbie, auto's, boardspellen, poppen, Playmobil, baby-items en nog veel meer. Bart Smit heeft speelgoed voor baby's en kinderen uit alle leeftijdscatagorieën. Daarbij is veel van dit speelgoed leerzaam en duurzaam. Ook de lage prijzen dragen bij aan de populariteit van de keten. Vaak stunt Bart Smit met erg lage prijzen en leuke acties op speelgoedgebied. Naast een meer dan 100 pagina's tellend Bart Smit speelgoedboek kunt u in verschillende Bart Smit folders deze aanbiedingen en acties veelal terugvinden. Neem alvast een kijkje in één van de vele digitale Bart Smit folders speelgoedwinkel en beleef het gemak van het online scoren van speelgoedaanbiedingen.