Bakkerij het Stoepje


Bakkerij het Stoepje folders

Misschien heeft u ze wel eens zien rijden en als u wel eens op de markt komt heeft u de geel-rode kramen van Bakkerij ’t Stoepje ook vast al eens gezien. En misschien koopt u er wel elke week uw brood en banket. Dat zou goed kunnen want Bakkerij ’t Stoepje verschijnt elke week op maar liefst ruim 950 markten in Nederland en België. Bakkerij 't Stoepje heeft ook wekelijks aanbiedingen en acties op de meest verse en lekkerste broodjes. Kijk hiervoor wekelijks in de Bakkerij 't Stoepje folder voor de laatste acties. 

Vanuit de centrale bakkerijen in Spakenburg, waar het brood elke nacht vers wordt gebakken door professionele bakkers, vertrekken elke ochtend wagens naar markten verspreid over het hele land. En dat al sinds 1979! Kwaliteit, klantvriendelijkheid en natuurlijk een goede prijs staan bij Bakkerij ’t Stoepje bovenaan. Dat laatste blijkt zeker ook uit de digitale folder die elke week verschijnt en waarin men steeds weer aantrekkelijke acties en aanbiedingen presenteert. Het assortiment bij Bakkerij ’t Stoepje bevat onder meer broden en broodjes, croissants, koek en gebak, snacks en afbakprojecten. Daarbij maakt men gebruik van hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerd grondstoffen. Ook is er een ruim aanbod biologische broodproducten zodat u met een goed gevoel elke week bij Bakkerij ’t Stoepje uw brood kunt kopen. Gewoon gezellig op de markt!

FoldersenKranten.nl onderhoudt voor u een overzicht met markten waar Bakkerij ’t Stoepje elke week verschijnt en op welke dag van de week dit gebeurt. Daarnaast houden we voor u de digitale reclamefolder van de bakkerij in de gaten. Wij presenteren steeds de nieuwste uitgave van deze Bakkerij 't Stoepje folder, zodat u altijd op de hoogte bent van de geldende aanbiedingen en acties.