Bakker Bart


Bakker Bart folders

Al sinds 1977, toen de eerste vestiging haar deuren opende in Nijmegen, kunt u bij Bakker Bart terecht voor brood zoals brood bedoeld is: vers, gezond en lekker! Tegenwoordig is Bakker Bart een franchiseketen met bijna 190 bakkerswinkels op toplocaties in Nederland. Reden genoeg om zo nu en dan even door de Bakker Bart folder te bladeren voor enkele heerlijke aanbiedingen van dit bakkersbedrijf.

 Bakker Bart ondernemers worden vanuit de centrale organisatie ondersteund op het gebied van bijvoorbeeld marketing, inkoop en automatisering. Het aanbod in de winkel bestaat uit brood en banket om mee te nemen of ter plaatse te nuttigen, bijvoorbeeld als lunch of snack tussendoor. Daarnaast is het mogelijk online of telefonisch te bestellen en uw bestelling af te halen of thuis te laten bezorgen. Wel zo makkelijk als u uw verjaardag viert! Bakker Bart heeft op elk moment aanbiedingen en acties lopen, gepresenteerd in haar digitale reclamefolder, waarmee u met verleidelijke korting kunt genieten van een lekker vers broodje of een mooie vlaaipunt. Het assortiment van Bakker Bart omvat alles wat u bij een bakker verwacht. Dat betekent gewoon brood en broodjes, vlaaien en ander banket en meer. Daarnaast belegt Bakker Bart verse broodjes ter plekke voor u, met een ruime keuze aan beleg en toppings, waaronder vleeswaren, kaas en salades. Om uw lunch of pauze buiten de deur compleet te maken serveert men ook andere snacks en dranken. Bij veel Bakker Bart winkels is het mogelijk een groepslunch te bestellen.

FoldersenKranten.nl onderhoudt voor u een handig overzicht met Bakker Bart vestigingen in Nederland en hun openingstijden. Daarnaast bieden we u altijd direct toegang tot de laatste digitale Bakker Bart folder. In deze bakkers folder vindt u een overzicht van alle lopende aanbiedingen en acties.