Baderie


Baderie folders

Baderie is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van sanitair in Nederland en heeft door de jaren heen een onuitwisbare indruk achter gelaten. Deze alom bekende sanitairgigant biedt u alles op het gebied van baden, douches, kranen, toiletten en accessoires. En ook voor tegels, verwarming, wastafels en wellnessproducten bent u bij Baderie aan het juiste adres. Neem eens een kijkje in de Baderie folder brochure en doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer.

Of u nu uw hele badkamer op de schop wilt gooien of alleen de douche aan wilt pakken; de adviseurs van Baderie staat graag voor u klaar om u een persoonlijk, professioneel en gedegen advies te geven. Zo kunt u samen met uw persoonlijke adviseur uw persoonlijke wensen en ideeën doornemen, waarna er een voor u passend badkamerontwerp op maat wordt gemaakt. Uiteraard wordt hierin rekening gehouden met uw persoonlijke budget, maar u zal zien dat er voor ieder budget iets prachtigs te creëren is bij Baderie.
U vindt bij Baderie een uitgebreide collectie aan sanitairproducten en -merken. Van bekende A-merken als Villeroy & Boch, Cleopatra, Geberit, Grohe en Sphinx tot het gerenommeerde en hoogstaande Baderie huismerk. Zo biedt Baderie voor iedereen en iedere huisstijl wat wils. Bovendien zijn alle producten bij Baderie voorzien van een uitstekende garantie van 5 jaar, zowel op de producten zelf als op het installatiewerk. U vindt Baderie verspreid door heel Nederland en door haar landelijke dekking is er altijd wel een showroom bij u in de buurt zodat u gemakkelijk inspiratie op kunt doen en advies kunt inwinnen voor uw sanitair. Daarnaast kunt u ook online en de Baderie folder catalogus uw hart ophalen. Bekijk de Baderie catalogus gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl.