Babywalz


Babywalz folders

Dat u als kersverse ouders misschien niet altijd zin heeft om een babywarenhuis te bezoeken begrijpt BabyWalz en daarom kunt u uw aankopen daar gewoon vanuit uw eigen huis doen. Bekijk eens de aanbiedingen en acties in de online BabyWalz folder brochure. 

Het van oorsprong Duitse bedrijf is namelijk één van de grootste postorderbedrijven voor babyartikelen in Europa en het heeft zich vanaf de start in 1952 tot doel gesteld het leven van jonge moeders zo aangenaam mogelijk te maken. Sindsdien is babywalz misschien wel harder gegroeid dan uw kleintje en heeft men ruim 15.000 producten in het assortiment, van bekende merken en topkwaliteit. En tegen bijzonder vriendelijke prijzen. Bij BabyWalz geeft men misschien soms tastbare folder uit, u kunt er wel regelmatig extra profiteren van aanzienlijke kortingen middels interessante aanbiedingen en acties. Het assortiment bij BabyWalz is gerust zeer groot te noemen. Het is overzichtelijk ingedeeld in een vijftal categorieën, waarbinnen u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Deze categorieën zijn positie- & babykleding, verzorging & voeding, wonen & slapen, speelplezier en autostoelen & kinderwagens, dus wat u zoekt moet er haast wel bij zijn! Het mooie van BabyWalz is dat u, ondanks dat het een postorderbedrijf is, altijd persoonlijk advies kunt krijgen van de medewerkers. En mocht u toch uw twijfels hebben bij uw aankoop, dan kunt u alles binnen twee weken kosteloos retour doen.

Dat kopen bij BabyWalz gemakkelijk en voordelig is mag duidelijk zijn. Zo betaalt u geen verzendkosten als uw bestelling meer dan €150,- bedraagt en krijgt uw korting als u meerlingen heeft. Maar dat is niet alles. Hierboven vindt u geweldige aanbiedingen uit de BabyWalz webshop en kunt u vooraf nog even door de BabyWalz folder brochure bladeren voor de beste baby producten.