Baby & Tiener


Baby & Tiener folders

Kleine kinderen worden groot en daarom stopt het aanbod van de Baby & Tiener megastores niet bij producten voor tijdens de zwangerschap en voor uw baby. Bijna elke week vindt u nieuwe aanbiedingen in de Baby & Tiener folder of in het Baby & Tiener magazine online.

Baby & Tiener is al zo’n zestig jaar de plek om te gaan shoppen als het om kinderen gaat, hoe oud ze ook zijn, van baby tot tiener. Met twee mega-vestigingen, in Rotterdam en in Sliedrecht, en een vloeroppervlak van rond de 10.000 vierkante meter is succes bij Baby & Tiener zo goed als gegarandeerd. U bent er aan het goede adres voor alles van boxen en buggy’s tot autozitjes en kinderstoeltjes en van tienerbedden en bedlinnen tot babyfoons en commodes. Regelmatig brengt Baby & Tiener een reclamefolder uit met een verscheidenheid aan aanbiedingen en acties waar u prima van kunt profiteren.

De voordelen van Baby & Tiener zijn evident. Door het gigantische inkoopvolume kunnen bijzonder gunstige prijzen worden gerealiseerd. En dat wordt doorgevoerd in de prijs die u betaalt! Het assortiment is daarnaast zeer uitgebreid, altijd up-to-date met de nieuwste collecties van de bekendste merken en voor ruim 85% direct leverbaar uit voorraad. En door de ervaring van al zestig jaar kunt u ook het beste advies verwachten bij uw aankoop. Bij FoldersenKranten.nl hebben we voor u de locaties en adressen van Baby & Tiener vestigingen, alsook hun openingstijden, op een rijtje gezet. Daarnaast maken we het u extra makkelijk door steeds de actuele Baby & Tiener reclamefolder voor u beschikbaar te hebben. Dat bespaart u tijd en zoeken en in de Baby & Tiener folder kunt u direct bekijken welke acties en aanbiedingen voor u interessant zijn.