Babies R Us


Babies R Us folders

Naast het alom bekende Toys R Us is er nu ook Babies R Us. De naam zegt het al; hier vindt u alles op het gebied van baby’s, babyverzorging en babyspeelgoed van de bekende en gerenommeerde A-merken zoals onder meer Fisher Price, Maxi Cosi, Quinny en Pampers. Neem een kijkje in de nieuwe Babies R Us folder en ontdek uw voordeel op een breed assortiment aan baby producten.

Een baby heeft veel nodig. Van voeding tot luiers en van kleding tot veiligheid, wat u ook zoekt; u vindt het bij Babies R Us onder één dak. Dat maakt het voor u als jonge ouder een stuk gemakkelijker een keuze te maken tussen alles wat er op de markt te vinden is en om zo volledig mogelijk uw kindje goed te kunnen verzorgen. U kunt het zo gek niet bedenken of Babies R Us heeft het in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een box, een kinderwagen, een autostoeltje of een babykamer, stuk voor stuk producten die u nodig zult hebben voor uw baby. Bij Babies R Us vindt u deze producten niet alleen, u vindt er ook enthousiaste en vakkundige medewerkers met verstand van zaken, die graag met u meedenken en met u mee leven. Zij weten dat de markt van babyartikelen ongekend groot is en misschien wel overweldigend kan zijn voor aanstaande of jonge ouders. Zij helpen en adviseren u daarom graag zodat u met zekerheid de juiste beslissing en de juiste aankoop kunt doen.
Babies R Us biedt regelmatig leuke acties en aanbiedingen. Het leven is tenslotte al duur genoeg. Profiteer van kortingen en bekijk de Babies R Us aanbiedingen in de Babies R Us folder online. U bekijkt deze gemakkelijk online op FoldersenKranten.nl.