BCC


BCC folders

Al sinds 1969 is BCC een van de grootste elektro-winkels van Nederland. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 54 winkels verspreid over een groot deel van het land en het bedrijf groeit nog sterk. De krachtige BCC folder is onder meer de reden waarom BCC blijft groeien. Bekijk de BCC folder aanbiedingen bovenaan deze pagina.

Bij BCC kunt u terecht voor tal van elektronische apparaten. Of u nu op zoek bent naar een elektrische tandenborstel of een mp3-speler, of een grotere aankoop wilt doen zoals een wasmachine of koelkast; bij BCC bent u aan het juiste adres. Vriendelijk en enthousiast personeel staat klaar om u van het juiste advies te voorzien, zodat u een juiste keuze kunt maken uit het grote en veelzijdige aanbod voor een voordelige prijs. Niet voor niets heeft BCC de slogan‘Everyday low pricing, high service’! Daarbij onderneemt BCC met hart voor het milieu. Vanaf 2006 is het bedrijf een groot initiatief gestart om te proberen de elektronica-industrie te verduurzamen. Hiervoor werkt BCC nauw samen met organisaties zoals HIER, Natuur & Milieu en Milieu Centraal.
BCC is onderdeel van KESA. Deze beursgenoteerde multinational behoort tot de top 3 van Europese elektro-retailers. KESA heeft ruim 800 winkels en meer dan 28.000 medewerkers. Door de samenwerking binnen KESA kan BCC nieuwe ontwikkelingen snel signaleren en de primeurs bieden van de allernieuwste producten. BCC koopt als onderdeel van KESA zeer groot in, zodat u bij BCC altijd de laagste prijs betaalt. Niet voor niets heeft BCC de unieke BCC Prijsgarantie. Hiermee kan het concern eenvoudig de prijzen van concurrenten matchen tijdens winkelacties als de 'BTW weg ermee'- actie. Om deze reden heeft BCC soms ook een eigen BTW- actie waar net als bij de concurrent bijna alle producten met fikse korting over de toonbank gaan. Bekijk gemakkelijk online de meest actuele BCC folder en profiteer van de laatste aanbiedingen. Ook vindt u op FodersenKranten.nl de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt.