Avis


Avis folders

Avis is een Amerikaans autoverhuurbedrijf dat in 1946 is opgericht in de staat Michigan. Vanaf 1956 is het bedrijf ook in Europa actief, waaronder Nederland, met inmiddels 26 vestigingen op luchthavens en grote steden. Bekijk snel de bovenstaande Avis aanbiedingen voor een direct voordeel bij de huur van uw auto.

Avis verhuurt personenauto’s, van klein tot groot, benzine of diesel en handgeschakeld of automaat, en bestelwagens en alles wat u daarbij maar nodig zou kunnen hebben. Voorbeelden hiervan zijn winterbanden, sneeuwkettingen, kinderzitjes,en navigatiesystemen. Tevens is het mogelijk een huurauto thuis te laten afleveren en na afloop van de huurperiode ook weer te laten ophalen. Avis heeft doorlopend interessante acties en aanbiedingen die gelden in binnen- en buitenland en bij FoldersenKranten.nl hebben altijd een actueel overzicht. Wereldwijd is Avis het tweede autoverhuurbedrijf, maar in Europa geldt het bedrijf al jarenlang als de nummer één. De basis hiervan is de gedachte dat u Avis niet nodig heeft, maar Avis ú! Bij Avis draait het dus om de klant en dat merkt u aan de dienstverlening. Bij Avis geldt dan ook al sinds het begin van de jaren zestig: “We try harder”, een filosofie die erop gericht is u ervan te overtuigen dat u bij Avis aan het beste adres bent.

Bij FoldersenKranten.nl voorzien wij u van een overzicht van alle Avis verhuurlocaties en hun openingstijden. En gaat u binnenkort een weekendje weg of heeft u een dag een bestelbusje nodig om het een en ander te verhuizen, kijkt u dan eerst eens bij ons! Want wij hebben altijd het meest recente overzicht van geldende Avis acties en Avis aanbiedingen waar u uw voordeel mee kunt doen.