Auping


Auping folders

Auping is al ruim 120 jaar hét adres voor kwaliteitsbedden en een goede nachtrust. Auping is bovendien het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf, met vestigingen verspreid door Europa. Bekijk nu ook de online Auping folder brochure voor een breed scala aan Auping bedden, bodems en matrassen.

Wat ooit begon als smederij in Deventer, groeide al gauw uit tot een leverancier van spiraalbodems. Bestellingen voor Auping bedden kwamen onder andere vanuit het Paleis op de Dam, het burgerziekenhuis en talloze hotels. Ook verzorgde het bedrijf in de oorlog ruim 30.000 bedden, die Auping aan de Nederlandse regering verhuurt. Toen het bedrijf haar 100 jarig bestaan vierde, kreeg Auping het predikaat Koninklijk. Sindsdien is Koninklijke Auping bv de officiële en volledige bedrijfsnaam.
Inmiddels kennen we Auping als een slaapspecialist en leverancier van hoge kwaliteit matrassen, boxsprings, lattenbodems, spiraalbodems en alles wat met slapen te maken heeft. Auping houdt daarbij vast aan haar drie peilers ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Dat maakt een Auping Night een Better Day, zoals de slogan van Auping al jaren verkondigt.
Om een hoge kwaliteit in haar bedden te kunnen blijven bieden werkt Auping nauw samen met talloze wetenschappers en ontwerpers. Zo kunt u bij Auping van een duurzame kwaliteit op aan. Bovendien biedt Auping ook een uitstekende service, waarbij u altijd de beste oplossing wordt geboden voor uw slaapgewoonte. Wanneer u één van de Auping winkels bezoekt, zal er altijd uitgebreid de tijd voor u worden genomen om het bed te vinden wat voor uw lichaamshouding het beste is. Daardoor heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw aankoop en geniet u van een goede en gezonde nachtrust. Op zoek naar meer informatie over Auping bedden? Bekijk de online Auping folder brochure, en raak bekend met een goede nachtrust.