Attent


Attent folders

Attent is een formule waaronder per begin 2012 ruim honderd winkels vallen en sinds eind 2007 een onderdeel van de grotere Spar supermarktketen (aangegeven door de “Lid van Spar” vermelding in de huisstijl), opgericht in 1932. Bekijk wekelijks de Attent folder online, en ontdek uw voordeel door uw boodschappen voortaan bij de Attent supermarkt te doen.

De Attent winkel is een kleine winkel, een buurtsuper, gerund door franchiseondernemers die zelf de sfeer in hun zaak bepalen en de klant helpen en adviseren. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn hierbij sleutelwoorden en vaak kunt u ook terecht voor aanvullende diensten zoals schoenreparatie, fotoservice en een thuisbezorgdienst. Vestigingen bevinden zich voornamelijk in kleinere plaatsen en dorpen met een inwoneraantal van tussen duizend en tweeduizend, waardoor zij voor hun klanten snel en gemakkelijk te bereiken zijn en ook vaak het enige alternatief in de buurt zijn. De slogan van Attent luidt dan ook “Super in de buurt”!

Het assortiment van supermarkten van Attent is beperkt, met typisch ongeveer tweeduizend kruideniersartikelen in het aanbod. Naast gangbare A-merken vindt u bij Attent ook een groot aantal Spar huismerkproducten; goede kwaliteit tegen een lage prijs. Daarnaast is er bij Attent een sterke focus op verse producten, waarbij u kunt denken aan groenten, fruit, vleesproducten en kaas. Het winkelend publiek treft dus een compact, doch volledig en specifiek samengesteld aanbod om op een gezonde manier in haar dagelijkse voedingsbenodigdheden te voorzien.

Naast de Attent Super in de buurt winkels beschikt de formule ook over een aantal Attent Super op vakantie vestigingen, die zich bevinden op campings, bungalowparken en andere recreatiegebieden in Nederland. In deze vestigingen voorziet Attent vakantiegangers zo goed mogelijk van de dagelijkse benodigdheden en levert daarmee ook een assortiment gemaksproducten, zoals afgebakken brood, waarmee recreanten nooit ver hoeven te gaan voor hun boodschappen en kunnen genieten van een vakantie zonder zorgen.

Wekelijks verschijnt de Attent reclamefolder met een nieuw scala aan aanbiedingen en acties van versproducten, huismerken en A-merken. Aanbiedingen in de folder zijn doorgaans geldig van maandag tot en met de eerstvolgende zondag. Jaarlijks heeft Attent verschillende extra activiteiten zoals waardebonacties en spaaracties, waarbij er gespaard kan worden voor kortingen en/of gratis producten. Bij FoldersenKranten.nl kunt u altijd terecht voor de meest recente uitgave van de Attent folder, alsmede de geldende openingstijden en winkellocaties.