Asos


Asos folders

Deze prachtige shop is een droom voor iedere fashionista. Naast uiteraard de mooiste mode en trends is deze webwinkel voorzien van indrukwekkend fotomateriaal die een verpletterende indruk achterlaten bij de bezoeker van de website. De foto’s prikkelen, inspireren en zorgen voor een uitgesproken new look voor iedere fashion liefhebber. Neems eens een kijkje in het Asos folder magazine voor een impressie van de laatste Asos fashion.

Je kan bij Asos uren zoet zijn met het opdoen van ideeën, bekijken van nieuwe looks en de laatste trends. Je kan er terecht voor de laatste updates in de fashion scene en voor de vaak gedurfde looks van bekende high fashion icons. Het blog van Asos is werkelijk een bron van inspiratie. Hier vindt je de laatste tips en je zult je niet vervelen met alle looks en inspiratie op het gebied van de meest hippe outfits en accessoires.
Om je bezoek aan hun website compleet te maken hebben ze sinds kort ook de fashionfinder gelanceerd. Hierin combineren ze verschillende stylen en looks, ter inspiratie. Met een gemakkelijke link wordt je naar het product in de webshop van Asos gestuurd. Maar je vindt hier ook producten van hun concurrenten. Zo kun je eindeloos combineren met niet alleen de producten van Asos zelf maar ook met die van andere modehuizen. Tevens vind je veel streetstyle foto’s van members waardoor je weer andere ideeën opdoet. En uiteraard mag je ook jouw eigen stijl delen met de rest van de wereld. Gewoon jouw foto’s uploaden en laat anderen jouw te gekke funky stijl zien! Blader snel eens door het online Asos folder magazine en blijf zo op de hoogte van de laatste trends op modegebied.