Albert Heijn


Albert Heijn folders

‘Gewoon bij Albert Heijn’, zo simpel kan het! Albert Heijn is de supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. De digitale AH Bonus folder bevestigd dit nog eens. Fantastische folder aanbiedingen die uw dagelijkse boodschappen een behoorlijk stuk goedkoper maken.

Albert Heijn is de grootste kruidenier, en ook slager, bakker en groenteboer bij u in de buurt. Met groot, gevarieerd assortiment in verschillende prijsklassen is Albert Heijn voor iedereen de ideale supermarkt. Gaat u voor goed, maar goedkoop zonder poespas? Kies dan absolute discountprijzen met het Euroshopper assortiment, herkenbaar aan de vaak eenvoudige, rode verpakking. Of kies voor het voordelige AH huismerk, met heerlijke producten voor een fijne prijs. Natuurlijk kunt u bij Albert Heijn ook terecht voor een groot assortiment aan A-merken en eigen merk luxe-producten zoals de producten uit het AH Excellent assortiment. Kies bijvoorbeeld met de feestdagen voor de AH Excellent lamsrack of geniet tijdens de paasbrunch van Ah Excellent gerookte zalm. Met de producten uit het Puur & Eerlijk assortiment kiest u voor biologische en eerlijke producten en geniet u op een verantwoorde manier van de beste en lekkerste biologische, ecologisch verantwoorde en fairtrade producten. Ook biedt Albert Heijn een ruim assortiment aan scharrelvlees en duurzaam gevangen vis.
Niet alleen voor levensmiddelen gaat u naar Albert Heijn. Ook voor een breed aanbod aan Non-food producten bent u bij deze supermarkt aan het juiste adres. Producten zoals pannen, theedoeken, kaarsen, pennen, feestartikelen en servies vindt u in vrijwel alle wijkwinkels en bij de AH XL. Maar ook voor sokken, panty’s en rompertjes kunt u bij Albert Heijn terecht. Bekijk via FoldersenKranten.nl de meest actuele aanbiedingen uit de Albert Heijn folder. Bekijk ook eenvoudig op de kaart waar u de dichtstbijzijnde Albert Heijn kunt vinden.