Acer


Acer folders

Het computer concern Acer is bijna de grootste computer leverancier van heel de wereld. Het computerbedrijf is opgericht in 1976 door Stan Shih en zit nog steeds in de race om de grootste van de wereld te worden. Door onder andere een fusie aan te gaan met Packard Bell en Gateway heeft Acer een ver reikend verkoop kanaal en hierdoor een sterke positionering op de werledwijde computermarkt.

In totaal zijn er meer dan 8.000 mensen werkzaam bij de Acer Group. Naast de eigen werknemers van de Acer Group zijn een groot aantal gespecialiseerde retailers verantwoordelijk voor de verkoop van verschillende Acer producten. Door uitmuntende kwaliteit en groot bedieningsgemak, waar Acer voornamelijk bekend om staat, heeft de computerleverancier inmiddels de tweede plek van grootste pc-leveranciers van de wereld ingenomen. In de nabije toekomst streeft Acer naar een nummer 1 positie als laptopproducent en tracht de internationale positie nog meer te versterken door uit te breiden in China. Naast de technologische vooruitgang van de Acer producten boekt het computerconcern grote successen binnen haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Sinds de eeuwwisseling is deze maatschappelijk verantwoordelijkheid in zowel het short-term managementbeleid als in de long-term bedrijfsstrategie verweven. Het resultaat is een succesvol en toonaangevend computermerk dat verschillende merken ver achter zich laat.
In de digitale catalogi bovenaan deze pagina vindt u meer informatie over de laatste producten van Acer. Niet alleen de computers van Acer worden in deze online catalogi nader toegelicht. Ook producten als smartphones, tablets, TV's en projectoren worden in deze handige Acer folder voorzien van duidelijke informatie en heldere adviesprijzen.