ANWB


ANWB folders

De ANWB staat bekend om haar jarenlange trouwe dienst daar waar het gaat om de ANWB pechservice of wegenwachtservice. Zoals velen inmiddels weten heeft de ANWB ook een breed assortiment aan producten welke zowel in de winkel als op het web worden verkocht. Bekijk de aanbiedingen en acties op deze producten in de online ANWB folder en geniet van vele euro voordeel. 

Wist u dat de vereniging, die inmiddels zo’n vier miljoen leden telt, al is opgericht in 1883? Twee jaar na oprichting veranderde de naam van de vereniging naar Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond waar dus de afkorting ANWB vandaan komt. Inmiddels hebben die letters echter geen betekenis meer, want de naam van de bond luidt nu officieel en voluit Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB. De bond houdt zich, zoals u weet, dus ook niet meer alleen met fietsaangelegenheden bezig, maar biedt haar leden een grote verscheidenheid aan diensten gerelateerd aan vervoer en toerisme. Denkt u hierbij aan de Wegenwachtservice, bewegwijzering, rijopleidingen, verzekeringen, uitgave van kaarten en gidsen en nog veel meer. Voor veel van de ANWB diensten kunt u terecht in de speciale ANWB winkels die u door het hele land aantreft. Elke twee weken brengt de ANWB een folder uit waarin u een groot aantal aanbiedingen en acties vindt waarmee u bij deze winkels flink kunt profiteren, eventueel bovenop de korting die u al krijgt als ANWB lid.

ANWB winkels voeren een breed assortiment artikelen op het gebied van vervoer en toerisme. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld jassen, schoenen en vrijetijdskleding, sportkleding, reisgidsen, kaarten, navigatiesystemen, reisdocumenten en vignetten, kaartjes voor parken en musea, etc. De winkels zijn dus ideaal om te bezoeken voordat u op vakantie gaat of een lange reis gaat maken. Onderstaand vindt u een overzicht van ANWB winkels en openingstijden. ANWB brengt maandelijks het Kampioen ledenmagazine uit en tweewekelijks de speciale ANWB reclamefolder. Bij FoldersenKranten.nl hebben we van zowel het ANWB magazine als de ANWB folder altijd de laatste versie op de site, zodat u perfect op de hoogte kunt blijven van de nieuwste folder aanbiedingen en acties.