Gekkenhuis Image Banner 180 x 60
Week
44
Elektronica > MediaMarkt folders
MediaMarkt reclamefolder algemeen week 43
MediaMarkt folder week 43
20-10-2014 t/m 26-10-2014
MediaMarkt reclamefolder ALGEMEEN week 44
MediaMarkt Gekkenhuis folder week 44
Woensdag 29 oktober t/m zondag 2 november 2014
MediaMarkt mega deal 2014
MediaMarkt Mega Deal
Vrijdag 31 oktober 2014 (tot 00:00)
Gekkenhuis Image Banner 180 x 300
Informatie folderbedrijf: MediaMarkt

MediaMarkt folder logo

MEDIAMARKT FOLDER

MediaMarkt winkels staan bekend om hun grote en vooral brede assortiment. In elk land waar Mediamarkt is gevestigd bestaat een MediaMarkt holding. Daarbij is elke MediaMarkt een zelfstandige onderneming met een rechtspersoon. Om deze reden brengt elke MediaMarkt vestiging vaak haar eigen MediaMarkt folder uit. Naast deze afzonderlijke folders brengen de vestigingen in Nederland ook gezamenlijk een folder uit.

Op het moment opereert MediaMarkt in België, Frankrijk, Zweden, Rusland, Nederland, Polen, Duitsland, Turkije, Spanje Griekenland, Hongarije, Italië, Portugal en Oostenrijk. In 2008 hebben deze landen bij elkaar meer dan 500 vestigingen. In oktober 2010 heeft Media Markt zelfs een vestiging in Sjanghai geopend. In Nederland heeft MediaMarkt thans 26 vestigingen, te weten: Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Amsterdam (Arena en Amsterdam-Noord), Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Cruquius, Den Haag, Deventer, Ede, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerlen, Hengelo, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rijswijk, Roermond, Rotterdam (centrum, Alexandrium en Bijerlandselaan), Utrecht, Zoetermeer en Zwolle.

De Media Markt Amstedam Arena is verreweg het grootst qua oppervlakte. Maar qua omzet lopen MediaMarkt Rotterdam centrum en Utrecht nog steeds op kop. In brede het assortiment van de MediaMarkt kunt u zo’n beetje alles vinden op het gebied van consumenten elektronica. In de ruime filialen zijn alle bekende merken ruim vertegenwoordigd. Om een idee te krijgen van het assortiment dat MediaMarkt voert, kunt u de eerder genoemde folders online bekijken. De MediaMarkt voert overigens een vrij eenvoudige retailformule. Veelal wordt met een kleine groep aanbiedingen in de folders geadverteerd waardoor de meeste productcategorien in de folder worden vertegenwoordigd. Gezegd kan worden dat de MediaMarkt goed aanslaat bij het Nederlands publiek. Vaak staan de er rijen bij de kassa’s, die je normaliter alleen bij de supermarkt tegenkomt. Zou het komen door de geweldige aanbiedingen uit de wekelijkse MediaMarkt folder? Beslis zelf, en neem een kijkje in één van de vele MediaMarkt reclamefolders online.

Openingstijden MediaMarkt
algemeen 728x90
Samenwerkingen | Cookies | Aanmelden folder-partner | Algemene Voorwaarden